Microcement

Giv dit vådrum et råt og holdbart look med microcement

Vi påfører microcement til din bolig i Nordjylland

Microcement er et tyndt lag af holdbar og slidstærk beton der påføres dit gulv. Det findes i mange farver og leverer et tidløst design til vådrummet.


Din lokale murer til lægning af microcement i Nordjylland

Microcement er blevet en populær belægning på gulvet i vådrum, men kan også være lige det du går og leder efter i resten af boligen. Vi er et murerfirma med stor erfaring indenfor påføring af microcement, der giver et råt og stilrent look der holder til hverdagens slid. 

Hos os kan du være sikker på et arbejdet der udføres til perfektion og som udføres af håndværkere der er loyale og altid overholder aftalerne til punkt og prikke. 

Kontakt os allerede i dag for en konkurrencedygtig pris på pålægning af microcement i dit hjem. 


Microcement er en billig løsning 

Der er mange gode grunde til at vælge at lægge microcement på dit gulv. Først og fremmest er det en holdbar løsning der kræver meget lidt vedligeholdelse, men det er også en løsning der er prisvenlig sammenlignet med andre alternativer. 

Her behøver du ikke at gå op kompromis med kvaliteten, til trods for den billigere pris. Du får en hel del for pengene, både et råt udseende, der både er tidløst og moderne på samme tid, samtidig med at du får et gulv der vil holde i mange år frem i tiden, uden grimme brugsspor. 


Derfor skal du have professionel hjælp 

Du kan godt selv prøve kræfter med at lægge microcement på dit gulv, men det vil i mange tilfælde være et arbejde der enten skal gøres om, eller hvor du skal leve med et resultat der ikke helt er som de mange billeder i boligmagasinerne. 

Når du i stedet får professionel hjælp til lægning af dit nye gulv med microcement, så kan du være sikker på et resultat der både vil holde og som ser hamrende godt ud. Der kræves nemlig en hel del viden for at opnå et flot resultat, samtidig med at erfaring og ekspertise er det der skal til, for at du hurtigt får muligheden for at gå på dit nye flotte gulv, der lever op til dine forventninger. 


Du er vores næste VIP-kunde 

Da der ikke er nogle opgaver der er en, så er der heller ikke nogen opgaver der skal udføres på helt samme vis. Når du kontakter os, så sørger vi derfor for at give os god tid til dialog. På den måde bliver vi helt sikre på, hvordan du ønsker at det endelige resultat med microcement skal se ud. 

Vi hjælper dig med råd og vejledning, både i forhold til farvevalg, proces og efterfølgende vedligeholdelse, der dog ikke er meget af når det kommer til microcement, sammenlignet med de andre alternativer der er for gulv i din bolig. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag 

Vi er din lokale murer til lægning af microcement i Aalborg, Støvring, Svenstrup eller omegn og vi vil med glæde hjælpe dig med at lægge det populære gulv i dit hjem. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser og lad os komme i gang med dit nye gulv med det samme.

Det er vigtigt at sikre, at overfladen er ren, tør og fri for urenheder før påføring af microcement. Det kan kræve slibning eller rengøring af overfladen.

Det er vigtigt at følge instruktionerne om, hvordan microcementen skal påføres. Der kan være forskellige teknikker, og det er vigtigt at forstå og følge dem nøje.

Det er vigtigt at sikre, at man har de rette værktøjer og materialer til påføring af microcement. Det kan kræve specifikke ruller, spatler og andet udstyr.

Det er vigtigt at overveje, hvad ens budget for microcementprojektet er. Det kan hjælpe med at afklare, hvilke materialer og løsninger der kan inkluderes i projektet.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man vil sikre vedligeholdelse af microcementoverfladen efter påføringen. Det kan kræve specifikke rengøringsmidler og vedligeholdelsesplaner for at sikre, at overfladen holder sig pæn og funktionel over tid.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

[forminator_form id=”591″]